Birgitte Bjerge Poulsen

Formand DFUNK Westjylland

(Dansk Flygtningehjælps Unge NetværK)

Email: bjergepoulsen@gmail.com

Tlf: +45 2258 8797

 

 

DFUNKs vision er et verdenssamfund, hvor alle flygtninge og etniske minoriteter har værdige livsvilkår og lige muligheder, og hvor mangfoldighed er en grundlæggende værdi.

 

Med udgangspunkt i den vision har vi formuleret følgende mission for vores arbejde:

 

      Vi arbejder for at forbedre livsvilkårene for flygtninge og etniske minoriteter i Danmark og internationalt gennem fortalervirksomhed, oplysning, sociale aktiviteter og events.

·      Vi styrker mangfoldigheden i vores frivillige arbejde gennem inddragelse af flygtninge og etniske minoriteter.

·      Vi skaber et inkluderende fællesskab for unge.

·      Vi udvikler sociale entreprenører, der kan komme med innovative løsninger på de udfordringer, som flygtninge og etniske minoriteter står over for.

 

DFUNKs arbejde er baseret på 6 grundlæggende værdier:

Mangfoldighed:

Vi ser mangfoldighed som en styrke og en uudnyttet ressource for samfundet. Ved at inkludere folk med forskellige baggrunde, kulturer og holdninger i fællesskabet, får vi en bedre forståelse for hinanden og et mere nuanceret billede af virkeligheden. I mødet mellem forskellige livssyn og holdninger opstår der nye og kreative idéer og løsninger på samfundsmæssige udfordringer. For os er mangfoldighed en grundlæggende værdi, og en forudsætning for realiseringen af vores mål.

Ung-til-ung:

Vi mener, at det er essentielt, at unge mennesker møder hinanden i øjenhøjde og på ligeværdige vilkår. Dette sikrer vi ved at udviske det traditionelle skel mellem frivillige og brugere, og i stedet fokusere på inddragelse og ejerskab af aktiviteter.

Ligeværd:

Vi insisterer på, at alle mennesker er lige meget værd, uanset hvor i verden, de er født. Derfor bør de også have lige muligheder, og deres rettigheder skal respekteres.

Dialog:

Vi tror på, at dialog er et af de vigtigste redskaber i arbejdet for at nå vores vision. Vi tror på, at vi gennem dialog kan skabe en fælles forståelse, mening og viden, der åbner for nye fælles handlemuligheder. Gennem dialog kan vi åbne øjne og flytte holdninger.

Ansvar:

Vi mener, at alle mennesker er borgere i det globaliserede verdenssamfund. Derfor har alle ligeledes en forpligtelse til at tage et ansvar for at løse de udfordringer, det står over for.

Engagement:

Vi er en organisation, der bæres af frivillige kræfter. Derfor er engagement en væsentlig faktor for udvikling og vækst i DFUNK. Du kan forvente, at alle DFUNKere og det arbejde vi udfører, bærer præg af en høj grad af engagement. Både i DFUNK som organisation, i menneskene omkring os og i de projekter, vi starter.

 

Du kan møde DFUNK Vestjylland i Byens Hus og når vi løbende laver sjove, spændende, lærerige og skøre aktiviteter i Gullestrup og Herning.

 

 

For yderligere information se http://www.dfunk.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Calendar

januar 2019
M T O T F L S
« aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi
belstaff lederjacke canada goose outlet duvetica jacke moncler jacke duvetica damen canada goose sale woolrich parka damen duvetica herren woolrich parka woolrich parka herren woolrich outlet parajumpers outlet canada goose damen duvetica mantel belstaff sale moncler jacke herren canada goose deutschland
nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi
parajumpers canada parajumpers toronto duvetica jacket peuterey jacket moncler praha canada goose bunda barbour bunda moncler bunda parajumper jakke woolrich jakke belstaff jakke peuterey jakke canada goose expedition parka dame barbour jakke canada goose expedition parka moncler jakke parajumper dame moncler portugal ugg portugal moncler outlet canada goose rea canada goose väst canada goose barn barbour jacka duvetica jacka moncler jacka moncler väst