Dansk Flygtningehjælp har pigeklubber i boligsociale områder over hele landet. Her kan områdets piger møde hinanden på nye præmisser og få nye oplevelser sammen med hinanden og frivillige i Dansk Flygtningehjælp. Som frivillig kan du være med til at skabe et frirum for teenagepiger.

En pigeklub er en klub der er lavet for teenagepiger, hovedsageligt med etnisk minoritetsbaggrund. Klubberne er et frirum, hvor pigerne kan hygge sig sammen, og frivillige voksne skaber rammerne.

Viden og netværk
Formålet med pigeklubberne er at skabe et frirum for de piger, der har brug for et sted at være i fritiden, og som ikke benytter de eksisterende tilbud. I mødet med de frivillige – piger og voksne kvinder – kan pigerne udvide deres netværk og få mere viden om det danske samfund.

Aktiviteter
Pigeklubben drives af frivillige, og pigerne kan selv være med til at arrangere aktiviteterne. De kan spænde fra at være en tur i teateret, uddannelsesbesøg, smykkeværksted eller hjælp til lektierne.

De tilbyder et frirum, hvor teenagepiger kan få nye oplevelser, diskutere ting som rører sig, betro sig til en voksen og blive præsenteret for forskellige måder at gribe livet an på ved at kunne spejle sig i de forskellige kvinder, som vælger at være frivillig i pigeklubberne.

Pigeklubberne er en pendant til pigeværelset, hvor stort og småt kan vendes med både jævnaldrene, men også med den ældre generation i form af de frivillige kvinder.

 

Pigeklubben i Gullestrup har kørt aktivt i nogle år, igennem disse år har vi kunne byde på et væld af aktiviteter,

så som film aften, fælles madlavning, kagebagning, smykke værksted, lektie hjælp, maler værksted, hobby aftner, tøse aften med The BodyShop, fodbold kampe, rundbold kampe, singstar konkurrencer og meget, meget mere.

Lyder noget af dette som noget for dig, så skal du være velkommen inde i pigeklubben om onsdagen.

 

 

Er du over 18 år og ønsker du at være frivillig i pigeklubben, så kan du kontakte Birgitte.

Er du under 18 år, så kan du blive ung frivillig, for mere info, kontakt Birgitte.

 

 

Pigeklubben har åbent onsdag 17.00-20.00

 

Pigeklubben holder til i Zon1, Lyngens Kvarter nr. 240.

Bruger tlf: 51829552

 

 

Kontakt til Pigeklubben:

Birgitte Poulsen

bjergepoulsen@gmail.com

 

Daglig leder af Zon1, Brian Møller
Tlf.: 40 22 48 79
Mail:bm@faellesbo.dk


Skriv et svar

Calendar

december 2020
M Ti O To F L S
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi
belstaff lederjacke canada goose outlet duvetica jacke moncler jacke duvetica damen canada goose sale woolrich parka damen duvetica herren woolrich parka woolrich parka herren woolrich outlet parajumpers outlet canada goose damen duvetica mantel belstaff sale moncler jacke herren canada goose deutschland
nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi