oakley nike air presto new balance nike air max adidas Scarpe nike free nike blazer michael kors Ray ban nike huarache Adidas Scarpe Abbigliamento Asics nike flyknit scarpe converse Scarpe air jordan scarpe da calcio nike free scarpe Nike Cappelli
Hallen i Gullestrup | Gullestrup.dk

 

Der har i april måned været afholdt generalforsamling i Gullestrup Hallens bestyrelse, som det sig hør og bør, – det kan man ikke komme uden om.

Det var der dog alligevel en del borgere der gjorde; altså kom udenom. De kom i hvert fald ikke indenom den dag. På trods af det, gik mødet som det skulle og formandens beretning blev godkendt. For i en beretning står der ikke mere end hvad der er sket. Og hvad der er sket er jo fakta.

hallen skriv 210413

 

Hvad er det så for fakta?  Der er blevet asfalteret en rampe ved nedkørslen på vestsiden af hallen. Og indgangspartiet er blevet dekoreret med sjove figurer og malet i lyse farver.

Der har været fokus på kantinen, det vil sige at man forsøger at holde den åben nogle gange om ugen og til stævner eller anden aktivitet i week-enderne. Desuden er det en stor succes med gratis frugt til børneholdene.

Hallen frugtordning

 

Bestyrelsen arbejder stadig med en eventuel tilbygning til hallen, og andre løbende forbedringer. Knud Thusing, halbestyreren, går gerne forrest med nye ideer.

 

Den formelle del af generalforsamling forsætter over i aflæggelse af regnskabet, budget og dernæst valg. Ole Jespersgaard trak sig af bestyrelsen og som formand gennem 6 år, og nyt medlem blev Thorkil Axelsen og ny formand Rick Rodriquez.

 

Punktet ”eventuelt” kan vel kaldes den uformelle del af mødet. Der kan deltagerne drøfte emner der ikke skal til afstemning, komme med ideer og stille spørgsmål. Der var nu ikke så meget på tapetet, kun en diskussion omkring kantinens service i forhold til udlejning, og resultat blev ”billig leje med begrænset service”.

 

 

Rie pva. Knuds referat


About the Author


Comments are closed.

Kalender

Oktober  2017
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
   
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

Arkivnike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi
nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi