Lokalrådet i Gullestrup.

 

Lokalrådets formand (th.) i samtale med foredragsholderen ved ølsamgning

Lokalrådets formand (th.) i samtale med foredragsholderen ved ølsamgning

 

Der findes et råd i Gullestrup som prøver at udfylde de huller og de opgaver i forhold til kommunen, som ingen andre tager sig af.

 

Der er en bestyrelse bestående af fem bestyrelsesmedlemmer og tre suppleanter, valgt på det årlige lokalrådsmøde.

 

For nylig i marts måned blev det årlige lokalrådsmøde afholdt, hvor hele Gullestrup var inviteret til at deltage. Medlem af rådet er de forskellige foreninger, forsamlinger, klubber, institutioner osv. der findes i Gullestrup, hvis altså de har betalt et årligt gebyr på 100 kr.

 

For tiden arbejdes der med at få indarbejdet en fornuftig gangsti rundt om den kommende Holing Sø. Kommuneplanen har til dels taget dette ønske til sig, og planerne ser nu bedre ud end først planlagt.

 

Lokalrådet har ansøgt kommunen om midler til ”grønne områder”. Der er flere områder her i Gullestrup, som kunne trænge til en kærlig hånd. Bestyrelsen har 3 hovedområder i tankerne. I år er det så lykkedes at få bevilget ca. 7.000 til en frugtplantage, som i samarbejde med beboerne og kommunens landskabsarkitekt skal sættes i gang i løbet af foråret.

 

Det helt konkrete som der er kommet lovning på lige nu, er at krydset ved skolen, det meget ujævne kryds ved Løvbakkevej og Trælundvej, bliver lavet med fodgængerfelt og nyt asfalt.

 

Til de fornøjelige emner arrangerer lokalrådet vinsmagning, ølsmagning eller noget andet smagning? Det kunne tænkes at der skulle prøves noget nyt. Til mødet i marts måned kom der et par forslag, som gik på fælles oprydningsdag eller et vælgermøde med lokalstof.

 

Med venlig hilsen

Sekretær i Lokalrådet

Rie Nielsen,

21796303


Category: Lokal Rådet, Lokalt

About the Author


Comments are closed.

Calendar

juli 2020
M Ti O To F L S
« mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi
belstaff lederjacke canada goose outlet duvetica jacke moncler jacke duvetica damen canada goose sale woolrich parka damen duvetica herren woolrich parka woolrich parka herren woolrich outlet parajumpers outlet canada goose damen duvetica mantel belstaff sale moncler jacke herren canada goose deutschland
nike shox hogan scarpe calcio Tiffany christian louboutin Scarpe Adidas superstar Scarpe Reebok Adidas Scarpe nike sb Scarpe nike air force air jordan adidas scarpe Tacchi